null

F.A.Q.

F.A.Q. - Μας ρωτάτε συχνά

   Εδώ θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στις περισσότερες συχνές ερωτήσεις σας. Σας γνωρίζουμε αρχικά ότι το topsystems-bg, είναι Ελληνική εταιρεία, με έδρα τη Σόφια της Βουλγαρίας, και ελληνικό γραφείο εξυπηρέτησης στην Αθήνα.

   Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε περισσότερα από 108.000 προιόντα που διατίθενται κατόπιν παραγγελίας στους αναγραφόμενους ενδεικτικούς χρόνους στο πεδίο "Διαθεσιμότητα" των προιόντων μας. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η χαμηλή τιμή, για το λόγο αυτό τα προιόντα μας είναι διαθέσιμα μόνο κατόπιν παραγγελίας. Τα προιόντα με διαθεσιμότητα 15 - 25 ημέρες, έρχονται από Κίνα ή Αμερική, με δωρεάν μεταφορικά, και ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται κατά 99% από τις μεταφορικές, ως εκ τούτου είναι ενδεικτικός και αφορά το 80% των αποστολών. Μορεί δηλαδή να είναι λιγότερος ή περισσότερος, χωρίς να μπορούμε να τον ελέγξουμε πλήρως.

Μας ρωτάτε συχνά:

- Ενδιαφέρομαι για αγορά προιόντων αλλά επιθυμώ την έκδοση τιμολογίου. Είναι δυνατόν από μέρους σας;

   Για όλες τις συναλλαγές εκδίδονται τα σχετικά παραστατικά, πλην όμως τα σχετικά παραστατικά της εταιρείας μας εκδίδονται από τη χώρα του εξωτερικού που δραστηριοποιούμαστε.

- Ενδιαφέρομαι για αγορά με έκδοση τιμολογίου και απαλλαγή ΦΠΑ (ενδοκοινοτική συναλλαγή)

   Μπορούμε να τιμολογήσουμε με απαλλαγή ΦΠΑ για παραγγελίες από €500 και άνω (καθαρό ποσό) εφόσον δικαιούστε ενδοκοινοτικών συναλλαγών (σχετικά μπορείτε να συμβουλετείτε το λογιστή σας). Για αγορές με απαλλαγή ΦΠΑ μπορείτε να μας ζητήσετε να σας στείλουμε σχετικό προτιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ, ώστε να το προσκομίσετε στην τράπεζά σας για το σχετικό έμβασμα.

- Πως μπορώ να πληρώσω;

   Οι τρόποι πληρωμής εμφανίζονται κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας, και είναι: Τραπεζική κατάθεση σε εταιρικό μας λογαριασμό, Κάρτα, & Paypal. Στην παρούσα φάση δεν έχουμε δυνατότητα αντικαταβολής.

- Πως μπορώ να πληρώσω αφού δεν διαθέτω κάρτα, ή λογαριασμό Paypal ;

  Μπορείτε να πληρώσετε μέσω του λογαριασμού που διατηρούμε στην τράπεζα Alpha Bank Ελλάδος, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

- Μπορώ να παραγγείλω με αντικαταβολή;

   Δυστυχώς στην παρούσα φάση δεν υποστηρίζουμε αντικαταβολή. Για να προχωρήσει μια παραγγελία θα πρέπει να είναι πληρωμένη με κάποιον τρόπο.

- Καταχώρησα μια παραγγελία αλλά δεν έχω ολοκληρώσει την πληρωμή. Η παραγγελία μου θα προχωρήσει;

   Όλες οι ενέργειες από πλευράς μας γίνονται μόνο μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής σας

- Η παραγγελία μου ακυρώθηκε χωρίς να το ζητήσω. Γιατί;

   Οι παραγγελίες περιμένουν την πληρωμή σας για 4-5 ημέρες από την καταχώρηση της παραγγελίας σας, κατόπιν ακυρώνονται αυτόματα από το σύστημα.

- Σε πόσο χρόνο θα έχω το προιόν αν το παραγγείλω / ή που μόλις παράγγειλα;

   Ο συνηθισμένος χρόνος παράδοσης αναγράφεται κάτω από την τιμή του προιόντος στο πεδίο "Διαθεσιμότητα". Ο χρόνος αυτός, ιδιαίτερα για τα προιόντα με μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης (π.χ. 15-25 ημέρες - με δωρεάν αποστολή), δεν είναι δεσμευτικός, αλλά ενδεικτικός. Όπως αναγράφουμε και στους όρους χρήσης, για λόγους που δεν περνούν από το χέρι μας, μπορεί ο ενδεικτικός χρόνος, ο οποίος αφορά το 80% των περιπτώσεων, να γίνει μεγαλύτερος.

- Μπορώ στην περίπτωση που το προιόν δεν έχει φτάσει στο ενδεικτικό σας χρονοδιάγραμμα να ακυρώσω την παραγγελία;

   Στην περίπτωση που το προιόν ταξιδεύει προς εσάς και δεν έχει φτάσει στο ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα, μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία μόνο αφού παραλάβετε και μας αποστείλετε με δικά μας έξοδα και μεταφορική το σφραγισμένο προιόν. Μόλις το παραλάβουμε θα σας κάνουμε τη σχετική επιστροφή χρημάτων.

- Μπορώ σε περίπτωση που άλλαξα γνώμη και το προιόν δεν έχει ακόμα αποσταλεί προς εμένα, να ζητήσω ακύρωση της παραγγελίας;

   Ναι ασφαλώς μπορείτε, θα χρειαστεί να μας αποστείλετε ένα mail ότι επιθυμείτε ακύρωση της παραγγελίας, και να μας γνωρίσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό για την επιστροφή της πληρωμής σας. Σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με κάρτα, η επιστροφή θα γίνει στην κάρτα σας.

- Αγόρασα ένα προιόν (κινητό, ρολόι, κάμερα κλπ.) που διάβασα ότι είναι άθραυστο, αδιάβροχο κλπ., όμως αυτό έσπασε πολύ εύκολα. Τι συμβαίνει; Καλύπτομαι σε εγγύηση;

   Δυστυχώς πάντα επαναλαμβάνουμε ότι δεν υπάρχουν αθάνατα μηχανήματα. Άλλωστε πουθενά στο site μας δεν αναγράφουμε ότι κανένα προιόν είναι άθραυστο ή αδιάβροχο, όπως παραπλανητικά μπορεί να έχετε διαβάσει σε άλλα site. Υπάρχουν απλά περισσότερο ανθεκτικά στη σκληρή χρήση προιόντα από αλλα, και υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις, πχ. η έκθεση στο νερό προυποθέτει ότι τα καπάκια που προστατεύουν τη USB θύρα της συσκευής είναι στη θέση τους, το προιόν εκτέθηκε για συγκεκριμένο χρόνο & βάθος στο νερό κλπ, κλπ. Από πλευρά μας κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να καλύπτουμε τους πελάτες μας σε επισκευές, όμως σε θέματα θραύσης η εγγύηση δεν σας καλύπτει.